Boj s rakovinnými buňkami, který nelze vyhrát. Ten drak, Rak je frustrující

Dal scaron; í úsilí nezávislých vývojářů učit se tradičním představám o počítačových hrách. To Dragon, Cancer cells mapuje čtyři roky mladého Joela, který zemřel na rakovinu. Hru nebo interaktivní přehled vyvinuli jeho rodiče.

Ten drak, rakovinové buňky – trailer |(2:48)|video: Numinous Gamings

Ten drak, rakovinové buňky

  • Psychologické a závažné téma příběhu
  • Osobní zacházení
  • Sentence scaron; do scaron; podivné a nesrozumitelné
  • Pokud scaron; obrovská cena za podobný experimentální titul

Ryan a Amy Green mohli být klasickými americkými rodiči se spoustou dětí. a nepotopitelná víra v Boha, o které by se bez ohledu na jejich lásku k produkci malých nezávislých her možná nikdo mimo okruh přátel nedozvěděl.

Ten drak, rak (POČÍTAČ)

A vsadím se, že by za to nabídli cokoli na planetě. Nicméně lidé se mění, život se mění, a tak se štěstí z narození 3. dítěte po roce změnilo v neštěstí: diagnóza rakoviny poskytla malému Joelovi jen pár měsíců života.Následuj nás That Dragon, Cancer – recenze

Říkejte tomu osud, říkejte tomu zkouška od Boha, říkejte tomu příležitost, ale nemění to depresivní skutečnost. Z pár měsíců se nakonec staly čtyři roky, na jejichž základě se Zelení snažili zprostředkovat nezprostředkované. – udělali hra o howé, to je, když zemřeš, mládě.

Ten drak, rak (POČÍTAČ)

Umění nebo videohra?

Cellé to rozhodně neguje v tom, co jsme dříve vnímali jako počítačovou hru, a příčinu bych zařadil do kategorie interaktivního umění. Nejblíže k možná simulátor chůze á la Všichni Kolekce drobných miniher Gone To Rapture.

Ten drak, rakovina (PC)

Nicméně ne, je nutné vycházet z rozvinutých termínů a rázně vkládat název přímo do adresářů. Protože Drak, rak jistě zažijete 14 různých scén z Joelova života, nicméně v poněkud abstraktním a rozšířeném ražení. Také abstraktní; a šířit to je třeba říct.

Syrská pravda s mnoha aspekty, které se starají o nevyléčitelně nemocné, které mladíka přivedla, je zjevně bez notné dávky zášti k videohře nepochopitelná. Halucinogenní jevy bez ukotvení; v čase a prostoru běžně nechávají člověka bez popisu zpochybňovat, co tím chtěl básník vlastně říci. Výsledek je v podstatě nepravidelný; úa forma thatét často nedokáže udržet emoce hráče tam, kde si je autoři nepochybně přáli.

Psychologické tuny

Ten drak, rakovina (PC)

V těch nejúčinnějších složkách přichází taková psychologická zátěž, jakou jsme níže ještě neměli, a okamžitě poznáte, proč se Zelení rozhodli pro interaktivní médium, místo aby vytvořili knihu nebo natočili dokudrama. Bez ohledu na jednoduše použitelnou hranatou grafiku a odosobnění é, tváře osobností mohou jasně vykazovat pocity bezmoci a frustrace, protože to možná sami zažili.

Jakmile je to varianta na závodní dráze; hry, ve kterých závodíte proti sobě mezi nemocničními lůžky a hromadíte nefunkční zařízení. vylepšení obsahující různé léky. Jindy v klasice Ve 2D hopsačce bojujete s neutuchajícím drakem, který představuje samotnou rakovinu (z tohoto důvodu název hry). In té vůbec největší scaron; iacute; okusíte pocity, jak s největší pravděpodobností ostřílel Ryan, když se marné snaží uložit neustále plačícího Joela k odpočinku. Ať uděláte cokoli, vaše úsilí selže. A neustále; vzlykání mladých lidí je mnohem hlubší a hlubší.

Máme tu neobvyklou autobiografii. job, call scény jsou inspirovány skutečnými příležitostmi. Všechny hlasy a dialogy jsou skutečné. Spisovatelé nečekaně sedí. a poskytnout ke kontrole také vnitřní pocity. Spolu s Joelovým mozkem hlodá rakovina i individuality obou rodičů a jejich spojení se sebou samými i s ostatními dětmi, což oba velmi dobře znají. Jejich až slepá Důvěra v Boha se v někom určitě probudí; špatně pochopený nebo dokonce rozdíl (konkrétně u nás). Jako berlička ke zvládnutí utrpení, jakkoli zjevně funguje. Metaforická loď křižující, nicméně stále míří směrem k nevyhnutelnému konci.

Too scaron; snížit zkušenosti

Ten drak, rakovina (PC)

Nicméně kromě těchto scén je tu také spousta webového obsahu, kterému prostě nevím, čemu věřit. Možná je chyba jen ve mně. Nejen, že jsem možná polovinu scén nepřeložil rozumně, ale také jsem nerozuměl tomu, co ode mě autoři chtějí. a jak se to celé ovládalo. Halucinogenní dobrodružství na skluzavkovém kolotoči nebo plavání; pod vodou, aniž bych chápal, kde je nahoře nebo dole, se mi to podařilo opravit jen náhodným kliknutím všude kolem. obrazovka s přesvědčením, že něco dojde.

Určitě bych tvrdil, že polovinu ze 100 minut potřebných k dokončení jsem jen hledal, což je při ceně přesahující 400 korun příliš mnoho. Díky tomu se opravdu cítím trochu jinak. bez ohledu a spíše než na pochopitelné oddělení; solidní příběh je o umění; pro umění.

Nemáme odsud absolutně co uniknout. prohlášení o tématu, které bylo probráno v podnikání scaron; nemluví. Na strongé hra získala podporu na webu Kickstarter a byla hystericky hysterická. reakce, která následovala po neúspěšné marketingové kampani (reklama na videohru týkající se rakoviny se slovy GET SOME nebyl skvělý nápad) je vidět, že nebezpečí a proměnlivost tohoto stra scarona; livé podmínky si lidé uvědomují a téma možná trápí opravdu každého člověka. Že Dargon, rakovinové buňky zamýšleli scaron; nedělalo to dobře a absolutně mě to ani trochu nebavilo, ale i tak bych to každému doporučil. Něco tak solidního nemůžete jen tak získat ze své hlavy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *